Over SVW

De stichting is als een jonge en dynamische organisatie te typeren. SVW is gespecialiseerd in het leveren van verkeersregelaars bij zowel evenementen als calamiteiten. Bij evenementen kan je denken aan parkeerregelaar, het bewaken van afsluitingen en het in goede banen leiden van verschillende verkeersstromen. Dit alles doen wij met onze speciale uitrusting bestaande uit onder andere de bekende geel-oranje fluorescerende kleding en portofoons.

Om het geheel te coördineren heeft SVW een bestuur bestaande uit een voorzitter, penningmeester, en secretaris. Daarnaast zijn er een aantal nevenfuncties. Naast een speciale functie binnen de stichting, zijn onze medewerkers in vrijwillige dienst.

Het bestuur bestaat uit:
     Gerard Voorbij (Voorzitter)
     Nick den Besten (Secretaris)
     Dora van Dijk (Penningmeester)

Wordt vrijwilliger

Wij zijn altijd op zoek naar meer vrijwilligers die het verkeer willen regelen, of een bestuursfunctie willen bekleden.

Bij al onze evenementen worden de vrijwilligers goed verzorgd, er is voldoende eten en drinken aanwezig. Daarnaast is er een mogelijkheid om een kleine vrijwilligersvergoeding en reiskostenvergoeding te ontvangen naast het in bruikleen nemen van de benodigde kleding en accessoires. Je maakt deel uit van een enthousiast team van verkeersregelaars en staat in nauw contact met weggebruikers. Een probleemoplossend vermogen is van groot belang. Eerdere ervaringen als verkeersregelaar zijn niet benodigd. Lijkt jouw dit leuk? Meldt je dan nu aan bij SVW!

Aanmelden kan via het aanmeldformulier die te bereiken is via de knop op elke pagina.

Sponsoren

Stichting Verkeersregelaars Woerden kan niet bestaan zonder sponsoren. Ook dit jaar willen wij de volgende sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage:

Autobedrijf Wil van der Tol Groen en Aldenkamp Installatietechnieken Rabo Dichtbijfonds