Sportwedstrijden

Wij staan altijd klaar voor de start

Wat wij doen

Motorcross, voetbal- en hockeywedstrijden, hardloopwedstrijden, de 24 uur van Woerden… Allemaal sportactiviteiten waarbij het verkeer in goede banen leiden. Zo zorgen wij ervoor dat de routes worden afgezet en dat het verkeer wordt omgeleid zodat ieder wedstrijd op de weg veilig verloopt.

De Santarun

Woerdense Singelloop

Kamerikse Weteringloop

En we doen nog veel meer!

Ben je benieuwd of wij ook voor jouw evenement of sportwedstrijd kunnen worden ingezet? Vraag dan snel een offerte aan. We worden graag zo vroeg mogelijk betrokken bij de organisatie en kunnen hier goed in meedenken.

Verkeersregelaars nodig?

Onze verkeersregelaars worden ingezet bij activiteiten en sportwedstrijden in en rondom Woerden. Wij zijn van de partij bij het 24 uur van Woerden, de Kamerikse Weteringloop en vele andere (sport)activeiten die in de loop van het jaar plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan de Avondvierdaagse, de triathlon van Woerden en alle andere evenementen die wij in goede banen leiden.

Wil jij ook verkeersregelaar worden?

Een verkeersregelaar is onmisbaar in het dagelijkse leven als er feesten en activiteiten zijn. Je krijgt een basisopleiding en je hebt ook een AED-certificaat en de meest recente communicatieapparatuur. Daardoor kun je in alle situaties steeds op de juiste manier reageren, of, als de situatie daarom vraagt, optreden.

Zie je dit wel zitten? Doe dan de test om te zien of jij geschikt bent voor verkeersregelaar!