Evenementen

Wij zijn van de partij bij
feesten en activiteiten

Wat wij doen

Wij zijn aanwezig bij de intocht van Sinterklaas, dodenherdenking, begrafenissen, het straattheater, de Woerdense vakantieweek en andere activiteiten waarbij verkeer geregeld moet worden.

Intocht Sinterklaas

Begrafenissen

Straattheater

Koningsdag

4 en 5 mei

Boerendagen

En we doen nog veel meer!

Ben je benieuwd of wij ook voor jouw evenement, activiteit of feest kunnen worden ingezet? Vraag dan snel een offerte aan. We worden graag zo vroeg mogelijk betrokken bij de organisatie en kunnen hier goed in meedenken.

Verkeersregelaars nodig?

Onze verkeersregelaars worden ingezet bij activiteiten en evenementen in en rondom Woerden. Wij zijn van de partij bij het Sinterklaasfeest, de Dodenherdenking en vele andere activeiten die in de loop van het jaar plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan de Woerdense feestweek, de boerendagen, de Woerdense Snertweek en alle andere evenementen die wij in goede banen leiden.

Wil jij ook verkeersregelaar worden?

Een verkeersregelaar is onmisbaar in het dagelijkse leven als er feesten en activiteiten zijn. Je krijgt een basisopleiding en je hebt ook een AED-certificaat en de meest recente communicatieapparatuur. Daardoor kun je in alle situaties steeds op de juiste manier reageren, of, als de situatie daarom vraagt, optreden.

Zie je dit wel zitten? Doe dan de test om te zien of jij geschikt bent voor verkeersregelaar!