Feestdagen

Zodat de koning ook in Woerden komt

Wat wij doen

Juist op nationale feestdagen zoals Koningsdag, 4 en 5 mei en andere Woerdense feestdagen is het belangrijk dat er geen verkeersopstopping komt. Daarom verzorgen wij graag de verkeersstromen op deze belangrijke dagen.

Woerdense feestweek

Dodenherdenking

Bevrijdingsdag

En we doen nog veel meer!

Juist op nationale feestdagen zoals Koningsdag, Dodenherdenking, Bevrijdingsdag en andere meer lokale feestdagen is het belangrijk dat het verkeer op de juiste manier om de festiviteiten heen worden begeleid. In dat geval kun je vertrouwen op de Verkeersregelaars van de Stichting. We zorgen ervoor dat ook bij deze grotere feesten, en bij schuurfeesten of andere feesten, het verkeer goed wordt gemanaged. Wil je jouw evenement ook goed laten begeleiden?

Verkeersregelaars nodig?

Onze verkeersregelaars worden ingezet bij het in juiste banen leiden van verkeer. Dat betekent dat wij bij elk kruispunt of iedere ingang naar een parkeerplaats ons best doen om de automobilisten en motorrijders op een zo vriendelijk mogelijke manier van en naar een evenement, sportwedstrijd, congres of parkeerplaats te begeleiden. Weten wat wij kunnen betekenen voor jouw activiteit?

Wil jij ook verkeersregelaar worden?

Een verkeersregelaar is onmisbaar in het dagelijkse leven als er feesten en activiteiten zijn. Je krijgt een basisopleiding en je hebt ook een AED-certificaat en de meest recente communicatieapparatuur. Daardoor kun je in alle situaties steeds op de juiste manier reageren, of, als de situatie daarom vraagt, optreden.

Zie je dit wel zitten? Doe dan de test om te zien of jij geschikt bent voor verkeersregelaar!