Werkwijze

Om de inzet van verkeersregelaars voor de organisatoren van de evenementen zo eenvoudig mogelijk te maken, nemen wij een grote zorg uit de hand. SVW draagt namelijk 100% zorg voor de inzet en aanstelling van de verkeersregelaars op locatie. Zo is het verkeer en parkeren rond uw evenement bij ons in goede handen.

Van plan tot inzet

De SVW kan in een beginfase adviseren over de te plaatsen verkeersregelaars mocht u hier zelf niet uitkomen.

Wanneer u de datum, tijden en het aantal verkeersregelaars inzichtelijk heeft, kunt u bij ons een aanvraag indienen. Deze aanvraag gaat middels een online formulier die via een knop op elke pagina is te bereiken. Dit formulier wordt door ons in behandeling genomen, en wij nemen naar aanleiding hiervan zo spoedig mogelijk contact met u op om te kijken of wij uw wens kunnen realiseren. Let hierbij op, dat wij niet buiten ons werkgebied van de gemeenten Woerden, Montfoort en Oudewater opereren.

Omdat wij als stichting kosten maken voor bijvoorbeeld de materialen, vragen wij voor onze inzetten een bijdrage conform onze tarieven. Naar aanleiding van uw aanvraag zult u hiervan een offerte ontvangen. Na akkoord van u als opdrachtgever zullen wij voor u aan de slag gaan om de bezetting rond te krijgen.

Wanneer uw evenement ten einde is, zullen wij een factuur opmaken op basis van de daadwerkelijk gedane inzet. Deze zullen wij u, net als de offerte, per email sturen.